Oplossingen

De onmisbare spil voor je machines en productie

Het juiste product bieden voor procestechnologie en aandrijftechniek. De continuïteit garanderen van installaties en machines. Meedenken rond de optimalisatie van productie en machines. Jouw behoeften vertalen in een oplossing op maat. Helemaal TAS. Onze ingenieurs maken het verschil, met hun technische kennis en snelheid van handelen. Zo ontstaan duurzame relaties met onze klanten, constructeurs en industriële bedrijven. Hoe kunnen we jou helpen?

Specialisatie in niches proces en aandrijf


TAS is geen onestopshop. Onze sterkte zit in onze specialisatie binnen bepaalde niches. We verkopen liever producten waar we alles van afweten. We zijn onafhankelijk verdeler van Europese topmerken op vlak van procestechnologie en aandrijfcomponenten. Lange levertermijnen, foute onderdelen, gebrek aan ondersteuning en gebruiksvriendelijkheid, valse beloftes? Daar doen wij niet aan mee. Wij garanderen je kwalitatieve producten met een lange levensduur en ecologisch optimale oplossingen binnen je budget. Kortom alles wat je zoekt.

Service en support


Ook oude installaties repareren, ombouwen of upgraden behoort tot het servicepakket. Een mooi voorbeeld zijn sommige installaties in de Antwerpse haven. Die staan daar al 60 jaar en draaien nog altijd. Elke component die we daar ooit geleverd hebben, staat in onze database. Van langtermijnrelaties gesproken. Van de meeste fabrikanten hebben wij trouwens de rekentools. Zo kunnen we heel snel berekeningen maken en kort op de bal spelen.

En zit je met een onverwachte stilstand? Wij hebben een grote stock voor aandrijvingen.

Bel ons gerust: +32 (0)14 28 58 20

Procestechnologie en aandrijftechniek voor elke sector, dat is TAS.