Oplossingen

TAS houdt je machines in beweging

Je machines aandrijven en je procesinstallatie optimaal laten werken gaat hand in hand met de juiste motion control componenten. Onze consistente gebruikservaring in de bewegingsindustrie alsook met productiviteitsverbeterende maintenance hebben wij vertaald naar motion control producten van een compromisloze kwaliteit. Van spindels en vijzels tot aandrijvingen, geleidingen en meer… TAS is de betrouwbare partner voor motion control oplossingen die volledig aan je eisen voldoen.

Een greep uit ons aanbod:

  • Hoektandwielkasten
  • Spindels, vijzels en toebehoren
  • Lineaire aandrijvingen en geleidingen
Ontdek onze producten

Van component tot systeemaanbieder


Maatwerk in motion control? We love it. Naast de verschillende producten die wij in ons gamma motion control aanbieden, zijn we ook dé specialist voor je totaalprojecten op maat: van ontwerp tot inbedrijfname van je installatie en grote series. Onze ingenieurs gaan mee rond de tafel en bouwen je machines met de grootste knowhow op vlak van motion control.

Als systeemaanbieder staan wij bovendien garant voor een sublieme service en technische ondersteuning. Onze vaste en duurzame samenwerkingsverbanden met ervaren en vooraanstaande leveranciers van motion control componenten bieden je bedrijf zekerheid voor morgen. Machinebouwers, Staal- en hydraulicabedrijven, de voedingsindustrie en andere zijn gebaat bij motion control by TAS. Ervaar het zelf.

Stel je vraag aan onze experts

Industriëen

TAS levert motion control componenten voor diverse industrieën:

2. Elements / Industry Icon / Machinebouw Created with Sketch.

Machinebouw

2. Elements / Industry Icon / Staal Created with Sketch.

Staal

2. Elements / Industry Icon / Hydraulic Created with Sketch.

Hydraulica

2. Elements / Industry Icon / Voedingsindustry Created with Sketch.

Voeding

2. Elements / Industry Icon / Enz Created with Sketch.

Enz.

Meer over sectoren

Motion control voor elke sector, dat is TAS.